Kor-aal

Betrouwbaar verzekeren

Uw gezinsleden en uzelf verdienen de beste bescherming. Als verzekeringsmakelaar waken we erop dat uw bezittingen en uw financiële toekomst optimaal beschermd zijn tegen mogelijke tegenslagen.

Uw woning

Huren

Een brandverzekering voor huurders dekt uw huurdersaansprakelijkheid en inboedel.

Verhuren

Zorgeloos verhuren dankzij juridische en financiële bijstand bij een verhuurprobleem: huurachterstal, huurschade en huurgeschil.

Bijstand woning

Noodgeval? 24/24 bijstand bij ernstige en onverwachte problemen in je woning.

Schuldsaldo

De schuldsaldo verzekering zorgt ervoor dat het openstaand krediet gedeeltelijk of volledig wordt afgelost bij overlijden.

Verbouwen

Overweegt u om uw woning te renoveren? Met of zonder aannemer, het is altijd slim om uw project, uw naasten en uzelf te beschermen. 

Uw gezin

Familiale verzekering

De familiale verzekering betaalt in uw plaats de lichamelijke en materiële schade die u of uw gezinsleden veroorzaken bij anderen.

Reisverzekering

Een verzekering die dekking biedt tegen diverse zaken wanneer je op reis of vakantie bent.

Hospitalisatie

Een hospitalisatieverzekering is een aanvullende verzekering die jou en je gezin beschermt tegen de kosten van een (onverwachte) ziekenhuisopname.

Ongevallen

Met de persoonlijke ongevallenverzekering bescherm je jezelf, je partner en je kinderen tegen de financiële gevolgen van een ongeval.

Inkomenverlies

Een verzekering gewaarborgd inkomen of arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt ervoor dat uw ook bij arbeidsongeschiktheid uw huidige levensstandaard kan behouden. 

Voertuig

Personenwagen

Een verzekering BA Auto dekt de materiële en lichamelijke schade die bij een ongeval met uw wagen veroorzaakt wordt aan derden.

Elektrische fiets

Uw dure e-bike verzekeren tegen schade en diefstal is vaak aan te raden. ...

Moto / Bromfiets

Een verzekering BA Moto/Bromfiets dekt de materiële en lichamelijke schade die bij een ongeval met je voertuig veroorzaakt wordt aan derden.

Aanhangwagen

Niet alle aanhangwagens dienen verzekerd te zijn. De verplichting om je aanhangwagen te laten verzekeren, is afhankelijk van de maximaal toegelaten massa (MTM).

Landbouwvoertuig

Een verzekering BA landbouwtractor dekt de materiële en lichamelijke schade die bij een ongeval met je voertuig veroorzaakt wordt aan derden.

Gezondheid

Hospitalisatie

Een hospitalisatieverzekering is een aanvullende verzekering u en uw gezin beschermt tegen de kosten van een (onverwachte) ziekenhuisopname.

Ongevallen

Met de persoonlijke ongevallenverzekering bescherm u uzelf, uw partner en uw kinderen tegen de financiële gevolgen van een ongeval.

Pensioen

Een pensioenverzekering biedt de mogelijkheid om pensioen op te bouwen, als aanvulling op je wettelijk pensioen.

Inkomenverlies

Een verzekering gewaarborgd inkomen of arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt ervoor dat uw ook bij arbeidsongeschiktheid uw huidige levensstandaard kan behouden.

Uitvaart

Een uitvaartverzekering is een verzekering tegen de kosten van een begrafenis of crematie. Bij het overlijden van de verzekerde wordt een geldbedrag uitgekeerd aan de nabestaanden waarmee zij (een deel van) de uitvaart kunnen bekostigen.

Spaarplan

Een verzekering waarbij je door de premiebetalingen extra kapitaal kan opbouwen.

Hulp nodig of vragen voor jouw verzekering?

Deze topexperts staan dagelijks voor jou klaar

Dankzij uw vertrouwen helpen wij als team uw dromen van uw zaak en gezin waar te maken en te beschermen

Maak een afspraak met Kor-aal

Kor-aal

Otegemstraat 218/01
8550 Zwevegem

(+32) 56 75 95 13
koenraad.bellemans@bvbelia.be

Kor-aal Insure BVBA
0895.919.912

Lauwsestraat 1
8511 Aalbeke

(+32) 056 41 28 42
aalbeke@kor-aal.be

Kor-aal Finance BVBA
0550.779.955

Veemarkt 51-53
8500 Kortrijk

​​​​​​​(+32) 056 25 80 25
kortrijk@kor-aal.be​​​​​​​

Kor-aal Insure BVBA
0895.919.912